Mijn Oostenrijkse zakenpartner Daniel Zdesar is onlangs zijn eigen bedrijf (Invia World) gestart in Ethereum Mining. Met daarbij voor jou een zéér interessante mogelijkheid om nu al de crypto-currency van de toekomst te krijgen : Ethereum

Ethereum : na Bitcoin de grootste en interessantste crypto-currency. Het is een blockchain technology die werkt met smart-contracts. Grote bedrijven zoals Sixt en RWE hebben inmiddels al miljoenen geinvesteerd in Ethereum. Dit is de toekomst !!
Specialisten verwachten dan ook dat de koers van de Ethereum binnen één jaar 4-cijferig zal zijn (boven de 1000 euro 😉 ). Huidige koers : 190 euro.

Ethereum Mining : Door beloningen uit te loven in de vorm van waarde, wanneer iemand met een speciaal ‘mining’ (mijnwerkers-)programma een stukje code heeft gekraakt wordt nieuwe geldwaarde ‘gedolven’. Daarvoor moeten dan computers worden ingezet, en de computereigenaren die erin slagen om een stukje code te ontcijferen krijgen daarvoor in de plaats een bepaalde hoeveelheid van het cryptogeld (in dit geval Ethereums) uitgekeerd. Verwacht wordt dat in 2020 alle Ethereums ‘vergeven’ zijn en er komen er ook geen meer bij dan.

Invia World : verkoopt jouw een mining-computer die jou 36 maanden lang iedere dag Ethereums in jouw backoffice levert. Deze kun je vervolgens verkopen of bewaren en op een later tijdstip verkopen als ze verder in waarde zijn gestegen. Mocht in de toekomst de situatie veranderen en een andere crypto-currency interessanter blijken om te minen kan dit binnen 30 minuten gerealiseerd worden.

Rendement : dit is afhankelijk van de koers van de Ethereum. Met de huidige koers van de Ethereum is jouw investering er binnen 1 jaar uit. Zodra de koers verdubbeld is naar ca. 400 euro is jouw investering er binnen één half jaar uit en heb je na één jaar al jouw inleg verdubbeld. En dit alles met een 100% betrouwbare investering.
!! Belangrijkste is dat dit een product-netwerk (je koopt hardware + IT service) is en daardoor ook nooit geen problemen kan krijgen met financiële autoriteiten of andere controlerende financiële instanties.

Het is een officieel Oostenrijks bedrijf met kantoor in Oostenrijk en website in Oostenrijk.
De Mining-farm is in IJsland en Tibet, dit vanwege het gunstige klimaat en lage energiekosten:

  • 100% Legaal / 100% Betrouwbaaar
  • Geen 24 maar 36 maanden contract
  • Betalen kan per bank (Oostenrijk), creditcard, Bitcoin en Advcash
  • Switchen naar andere crypto-currency (mocht deze interessanter zijn om te minen) kan binnen 30 minuten
  • Starten kan al vanaf 100 euro
  • 14 dagen teruggave recht
  • Zeer interessant compensatie plan met ook passive inkomsten van jouw partners

28 oktober presentatie in Eindhoven!

Voor netwerkers of mensen die klanten willen werven is er een zeer interessant compensatieplan met daarbij ook passive inkomsten van jouw klanten.
Dit is overigens GEEN verplichting !

Als je nog vragen hebt, dan ben je hier aan het goede adres aangezien ik rechtstreeks contact heb met de eigenaar.